Mersin Yaşar Nakliyat

İş Teslimi ve Kontrol

Kusursuz Nakliye İçin Çalışıyoruz.

Taşıma işlemi süreçlerini eksiksiz olarak tamamladıktan sonra eşyalarınızı size teslim ediyoruz. İşe başlamadan önce nakliye öncesi yapılacak tüm iş ve işlemleri birlikte belirledikten sonra müşterilerimize söz verdiğimiz şekilde tüm iş ve işlemleri tek tek gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başlıyoruz ve iş sonrası tekrar eşyalarınızı teslim ediyoruz.

Öncelikle eşyalar için ekspertiz hizmeti yaparak ihtiyaçları belirliyoruz. Paketleme, araç ve gereçler, personel gibi işin gerçekleşmesi için tüm ihtiyaçları belirledikten sonra taşınma gününü netleştiriyoruz. Daha sonra ekibimizle taşıma bölgesine gelerek tüm eşyalarınızı uygun şekilde ambaljlıyor ve taşımaya hazır hale getiriyoruz. Her bir personel kendi ilgi alanına yönelerek taşıma işlemi için eşyalarınızı tek tek demonte ederek paketliyor ve taşımaya hazır hale getiriyor. Daha sonra yüksek katlar için kullandığımız yük asansörlerimiz ile eşyalarınızı aracımıza istiflemek üzere taşıyoruz. Taşınan eşyalarınız tek tek araca yerleştiriliyor ve yeni yerine doğru transfer edilmek üzere yola çıkıyor. Yeni taşınacak yerde aynı şekilde işlemler yapılarak tekrar taşınan eşyalarınız ilgili yerinde kuruluyor ve oturuma hazır hale getirilerek sizlere tekrar teslim ediliyor. 

Müşterilerimizle birlikte iş sonrası kontrolü sağlanan eşyalarınızda herhangi bir problem olmadığı teyit edilerek işlem tamamlanmış oluyor. Baştan sona kadar garantili ve titiz bir nakliye çalışması gerçekleştirerek uyguladığımız işlerimizden sizler de yararlanabilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bunları Biliyormusunuz?