Mersin Yaşar Nakliyat

Mersin Evden Eve Asansörlü Taşımacılık

Uygun Fiyatlı Asansörlü Taşımacılık Hizmeti
Mersin'de asansörlü evden eve taşımacılık

Mersin’den Taşınmak zorunda mısınız? Tayin ve atamanız mı çıktı? Ya da iş veya göç nedeniyle evinizi veya işyerinizi Mersin’den başka bir yere taşımanız mı gerekiyor? Buyurun size yardımcı olalım. En köklü Mersin evden eve asansörlü taşımacılık şirketi olan Yaşar Asansörlü Nakliyat, sizlere taşımacılık işlerinizde asansörlü taşıma araçları ile yardımcı olmaktan gurur duyar.

Eşyalarınızı güvenilir firmalara teslim edin, aksi halde oluşabilecek zararları kendiniz karşılamak zorunda kalırsınız. Kimse eşyalarına zarar gelsin istemez. Mal canın yongasıdır. Zaten taşınmak için de nakliyeci tutmanın en büyük sebebi de budur. Özellikle yüksek katlara taşıma işi insan gücüyle yapılmadığından iyi firma seçimi önemlidir. Yaşar Asansörlü Nakliyat firması olarak Mersin’de 27 kata kadar asansörlü eşya taşıma hizmeti sunmaktayız.

Mersin Asansörlü Nakliye Firması

Devlet personelisiniz ve tayininiz Mersin’den başka bir ile çıktı. İlk defa taşınan kişiler için çok önemli bir husustur anlattıklarımız. Bilmediğiniz için güvenip de ne olduğu belli olmayan firmalara eşyalarınızı teslim ettiniz. Tabi ortada sözleşme anlaşma hiçbir şey yok. Kabala sebze taşır gibi “şu kadar götürürüm abi” diyen ilk kişiye verdiniz eşyalarınızı. Birde baktınız ki aradığınız firma başka kapınıza gelen nakliye aracının üzerinde yazan firma adı başka. Bu ilk şokunuz. Elbette devamı var. Eşyaları biz indirmeyiz, firmayla öyle anlaşmadık diyen elemanlar görürseniz bilin ki o kişiler firma elemanı değil, dışardan parayla tutulmuş hamallardır. Bundan ziyade, bu anlattıklarımızın hepsi gerçektir ve tam yol ortasında abi aracımız arıza yaptı, fiyat şu kadara anlaştık ama arıza hesapta yoktu bize şu kadar daha verirseniz götürebiliriz başka türlü eşyalarınız yolda kalır derlerse bile hiç şaşırmayın.

Yani uzun lafın kısası, eşyalarınızı teslim edeceksiniz ve sonuçta parayla yaptıracaksınız bu işi, biraz daha ucuz olsun deyip te ne kendinizi ne de eşyalarınızı rezil etmenize gerek yoktur bizce.

Siz çok pahalıya taşıyorsunuz şu firma bu kadar istedi deyip te kıyas yapanların halini çok iyi biliyoruz. Her şeyimiz ortada, araçlarımız, yetki belgemiz, paketlememiz ve ekibimiz. Mersin evden eve asansörlü nakliye konusunda güvenebileceğiniz firmalardan biri olarak, bu işe yıllarını vermiş ekibimizle daima hizmetinizdeyiz.